5 | Ing. Martin Aujezdský

Provozuji v našem městě autoškolu s téměř třicetiletou tradicí. Zároveň jsem majitelem akreditovaného školicího střediska, které slouží k zdokonalování odborné způsobilosti řidičů. Zabývám se problematikou silniční dopravy, absolvoval jsem několik celoevropských kongresů, které řeší nejen vzdělávání řidičů, ale i nové trendy v bezpečnosti silničního provozu v celé Evropské Unii.

Jsem členem výkonné rady Asociace autoškol ČR, o.s. Tato organizace se kromě zvyšování kvality v poskytování služeb v oblasti autoškol také podílí na vzniku moderních legislativních podmínek v dopravě.

Svoje zkušenosti a dlouholetou praxi využívám již druhé volební období jako člen dopravní komise.  Byl jsem také členem komise pro rozvoj města.

Vzhledem k tomu, že problematika dopravy je v našem městě značně podceňována, rád bych se zasadil o ucelený, funkční systém, dobře sloužící občanům. Zároveň jsem propagátorem cestovního ruchu a rozvoje města.

Ve volném čase se s přítelkyní rád věnuji sportu a turistice. V létě jezdíme na kole nebo bruslích, v zimě na lyže. Mezi moje koníčky dále patří kolekce a renovace historických vozidel.

kandidátní listina – volební program

Napsat komentář