14 | Miloš Morávek

Celý svůj profesní život pracuji v energetice, přesněji ve společnosti EON, která se zabývá mimo jiné i rozvodem elektrické energie. Zde jsem prošel různými funkcemi, nyní jako oblastní manažer, který se primárně zabývá komunikací s městskými a obecními úřady především v Kraji Vysočina a částečně i v Jihočeském kraji. Jsem těmto municipalitám a především starostům  nápomocen při řešení jejich každodeních záležitostí ve vztahu k naší společnosti.

I díky tomuto mám poměrně přesnou představu o fungování samosprávy obcí a měst, jejich potřebách a povinnostech. V předminulém období jsem pracoval i v kontrolním výboru zastupitelstva města .

Protože i jednou z mých pracovních aktivit je spolupráce s městy v oblasti Smart City, chtěl bych se touto činností zabývat i v Třebíči, která má v tomto směru poměrně dost dobře nakročeno a je lídrem v našem kraji.

Ve svém volném čase se hodně zabývám motorismem, ostatně byl jsem dlouholetým činovníkem i při Horácké rally, kde jsem prošel mnohými funkcemi, v posledních letech i ředitele této soutěže. Samozřejmě to není jen jedna oblast mého volného času, rád cestuji a především poznávám naši republiku. S tím se svazuje turistika, cyklistika a spoustu jiných zájmů. No a samozřejmě rodina.

kandidátní listina – volební program

Napsat komentář